Bio Kontakt

DAY 14 - YOUR EARLIEST MEMORY
  • ---------------------------- POSTED 05.08.2013 kl.17:46----------------------------
Jeg har verdens verste hukommelse, faktisk er den så dårlig at jeg til tider blir litt bekymret. Det har også hendt seg at jeg midt i en setning glemmer poenget. Jeg er overlykkelig over at Facebook viser hvem som har bursdag og hvor gamle de blir. Dette hjelper meg også til å huske på hvor gammel jeg blir selv, for det er ikke alltid like lett å huske. Mitt aller tidligste minne har jeg faktisk ikke sjans til å huske, men jeg husker glimt av barndommen min og de vil jeg dele med dere

Jeg husker at Hella og jeg lagde hytte i sivet hver sommer på Hvaler og at vi hadde fargerike drops i en tom sigarboks.

Jeg husker at Maren og jeg hadde rideskole på kuene hennes i Rendalen og at jeg falt av og forstuet armen.

Jeg husker at jeg var forelsket i Halvdan Sivertsen og mitt livs største øyeblikk var da jeg fikk komme på scenen under en konsert og gi ham en rose.

Jeg husker at broren min sprayet Axe på garasjedøren og tente på. Dette resulterte i at omrisset av en penis alltid møtte oss om morningen før vi skulle på skolen.

Jeg husker bestemor.. Jeg husker bestefar. Jeg husker lukten av dem som hang igjen i klærne da vi dro hjem igjen og at det ikke fantes en bedre lukt i hele verden.

Selv om det har skjedd mye i livet mitt, som har formet meg på mange forskjellige måter.. Så er det noenting som fortsatt henger igjen.. Som foreksempel bildene under.Én kommentar

Jeanette Bergeløkken

05.08.2013 kl.18:15

Åååå søt bebi Anee! :D

Skriv en ny kommentar

hits